• Lorem ipsum
Toon:
The One Towelling  Poncho - Kids - Licht blauw
Poncho - Kids - Licht blauw
€7,95
The One Towelling  Badcape - Kids - Wit
Badcape - Kids - Wit
€9,95€7,95
The One Towelling  Poncho - Kids - Licht roze
Poncho - Kids - Licht roze
€7,95
The One Towelling  Badcape - Kids - Turquoise
Badcape - Kids - Turquoise
€9,95€7,95
The One Towelling  Poncho - Kids - Wit
Poncho - Kids - Wit
€7,95
The One Towelling  Badcape - Kids - Magenta
Badcape - Kids - Magenta
€9,95€7,95
The One Towelling  Badcape - Kids - Licht blauw
Badcape - Kids - Licht blauw
€9,95€7,95
The One Towelling  Badcape - Kids - Licht roze
Badcape - Kids - Licht roze
€9,95€7,95
Toon:

 

Strandtextiel speciaal voor kinderen: Ideaal op het strand

 

Wanneer je kindje onder de douche vandaan komt of uit het bad komt, is het fijn als je gelijk een handdoek om kunt slaan. Hiervoor zijn speciale handdoeken ontwikkeld die het beste werken bij kleine kinderen. Zo hebben wij in ons assortiment een badcape en een poncho.

 

Uiteraard hoef je de badcape en de poncho niet alleen thuis te gebruiken. Ze zijn ook ideaal wanneer je een dagje naar het strand gaat. Zonder veel moeite kun je je kids afdrogen en houden ze het warm dankzij de handdoek. Als ons strandtextiel voor kids is van een hoogwaardige kwaliteit en is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

 

Een poncho of een badcape voor kids

 

Wanneer kinderen uit het zwembad komen, zitten ze niet gelijk te wachten op een ouder die van top tot teen met een handdoek langs hun gaat. Een badcape is daarom ideaal, sla hem over hun heen zodat ze zonder gedoe nog verder kunnen spelen met hun vriendjes. 

 

Wanneer je vandaag voor 22:00 uur je strandtextiel voor je kids besteld, heb je het morgen al in huis. Wij verzenden onze bestellingen zowel naar Nederland als naar België. Bestellingen boven de €75,- worden gratis verzonden.

 

Bij de handdoeken discounter kun je niet alleen terecht voor het strandtextiel voor je kids. Wij hebben een ruim assortiment badtextiel met onder ander:

-      Badlakens

-      Gastendoekjes

-      Washandjes

-      Douchelakens

 

Contact opnemen met Handdoeken Discounter

 

Wil je graag meer te weten komen over het strandtextiel voor kids of heb je vragen over het verzenden van je bestelling. Dan kun je ons uiteraard telefonisch bereiken. We zijn vijf dagen per week van 10:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar op het nummer: 085-4890211. 

 

Wanneer je vraag geen haast heeft kun  je ook een e-mail sturen naar: klantenservice@handdoeken-discounter.nl. Vermeld in je e-mail altijd duidelijk het ordernummer en de productnaam, hierdoor kunnen we eenvoudiger reageren op je e-mail. We trachten altijd binnen 24 uur een reactie te geven op je e-mail. Lees meer