• Lorem ipsum

Verzending

Wij gaan voor een uitstekende service en daarom sturen wij al onze bestellingen met een Track en Trace code. Dit betekent dat je de toezending van jouw pakket kunt volgen. De kosten voor de verzending bedragen € 5,95 voor Nederland en € 6,95 voor België.

Levering

Bestel je op werkdagen voor 15:00 uur, wordt het pakket op de volgende werkdag geleverd indien deze op voorraad is. Pakketjes besteld op vrijdag na 15:00 uur worden, maandag verwerkt en dinsdag geleverd.

Vanaf € 50,00 is verzending gratis.

Retourneren

Zijn de producten niet naar wens? Dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Let op: de retourkosten zijn wel voor eigen rekening, deze zullen niet vergoed worden.

Mocht je tijdens een actie een gratis product hebben ontvangen en wil je de bestelling retourneren, vergeet dan niet de volledige bestelling retour te sturen, inclusief het product dat je gratis hebt ontvangen. Is het gratis product niet retour gestuurd, dan zullen deze kosten alsnog in rekening gebracht worden.

Voor het retourneren vragen wij je om ons een mail te sturen met de volgende gegevens:

- Retour product
- Ordernummer
- Reden van retournering (niet verplicht)

Je kunt er ook voor kiezen om de producten te retourneren binnen de bedenktermijn en in het retourpakket een mededeling te voegen waaruit de wenst tot herroeping blijkt.

Wij zullen het betaalde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de herroeping op je rekening terugstorten.

Het retouradres is:

Franciscusweg 341

1216 SL, Hilversum

Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Hoeveel dagen heb ik de tijd om mijn bestelling te retourneren?

Na je aanmelding van herroeping, heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren. Wij raden aan om je bestelling zo snel mogelijk retour te sturen om het proces zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing dat je de overeenkomst wenst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt dan worden de leveringskosten voor de heenzending niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk met een ander betaalmiddel hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor de terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met de terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je krijgt dan het volledige aankoop bedrag terug inclusief de verzendkosten van je bestelling. Let op! De kosten voor retourzending worden niet vergoed.

Moet ik betalen voor de retourkosten?

Ja, de retourkosten liggen bij jou als klant.

Waardevermindering

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Heb je toch nog een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op via de mail: [email protected] of bel naar 085-4890211 op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Algemene voorwaarden Thuiswinkel waarborg.pdf