• Lorem ipsum

Verzending

Wij gaan voor een uitstekende service en daarom sturen wij al onze bestellingen met een Track en Tracé code. Dit betekent dat u de toezending van uw pakket kunt volgen. De kosten voor de verzending bedragen € 5,95 voor Nederland en € 6,95 voor België.

Bezorgen

Bij bestelling en betaling van een product voor 22:00 uur op werkdagen volgt, indien het product op voorraad is, de bezorging de volgende dag door de pakketdienst van DHL of PostNL. 

Mocht de bestelling niet aangenomen kunnen worden dan wordt deze bij de buren afgegeven of nogmaals op een later tijdstip aangeboden. Na twee maal krijgt u een bericht dat u uw bestelling bij het dichtstbijzijnde depot kunt afhalen.

Gratis verzending

Wij berekenen geen verzendkosten vanaf €75.

Verkeerde levering

Heeft u een verkeerd product ontvangen? Dan kunt u dit kosteloos retourneren. Neem wel eerst contact op met onze klantenservice dit kan via klantenservice@handdoeken-discounter.nl  

Herroepingsrecht 

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen."

Hoewel wij voorkeur geven aan ons eigen retourproces kun je ook gebruik maken van het wettelijk vastgestelde formulier voor herroepingen. 
Deze kun je downloaden als .pdf of .docx bestand. 

Ons retourproces is als volgt, stuur ons een mail met het volgende:

  • Retour product en ordernummer
  • Ordernummer en titel van het product
  • Reden voor retournering 

U ontvangt het door u betaalde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van herroeping op uw rekening retour

Algemene voorwaarden Thuiswinkel waarborg.pdf