• Lorem ipsum

Verzending

Wij gaan voor een uitstekende service en daarom sturen wij al onze bestellingen met een Track en Trace code. Dit betekent dat je de toezending van jouw pakket kunt volgen. De kosten voor de verzending bedragen € 5,95 voor Nederland en € 6,95 voor België.

Levering

Bestel je op werkdagen voor 15:00 uur, wordt het pakket op de volgende dag geleverd indien deze op voorraad is.

Vanaf € 50,00 is verzending gratis.

Retourneren

Zijn de producten niet naar wens? Dan kun je deze binnen 14 dagen retour sturen. Let op: de retourkosten zijn wel voor eigen rekening, deze zullen niet vergoed worden.

Mocht je tijdens een actie een gratis product hebben ontvangen en wil je de bestelling retourneren, vergeet dan niet de volledige bestelling retour te sturen, inclusief het product dat je gratis hebt ontvangen. Is het gratis product niet retour gestuurd, dan zullen deze kosten alsnog in rekening gebracht worden.

Het retourproces werkt als volgt, stuur ons per mail:

  • Retour product
  • Ordernummer
  • Reden van retournering

Wij zullen het betaalde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de herroeping op je rekening terugstorten.

Het retouradres is:

Franciscusweg 341

1216 SL, Hilversum

Hoeveel dagen heb ik de tijd om mijn bestelling te retourneren?

Na je aanmelding van herroeping, heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren. Wij raden aan om je bestelling zo snel mogelijk retour te sturen om het proces zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Zodra wij het product hebben ontvangen en deze is goedgekeurd zullen wij zo snel mogelijk het bedrag retourneren, uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding ontvang je het bedrag terug. Je krijgt dan het volledige aankoop bedrag terug inclusief de verzendkosten van je bestelling. Let op! De kosten voor retourzending worden niet vergoed.

Moet ik betalen voor de retourkosten?

Ja, de retourkosten liggen bij jou als klant.

Heb je toch nog een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op via de mail: [email protected] of bel naar 085-4890211 op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Algemene voorwaarden Thuiswinkel waarborg.pdf