• Lorem ipsum

Alle prijzen op Handdoeken-discounter.nl zijn inclusief btw. Voor bepaalde betaalmethodes worden extra kosten in rekening gebracht. Deze extra kosten worden op deze pagina beschreven. 

Zo bestelt u op Handdoeken-discounter.nl:

 1. Kies een product uit het uitgebreide assortiment.
 2. Klik op ‘aan winkelwagen toevoegen’.
 3. Ga naar de online kassa.
 4. Vul uw gegevens (zoals afleveradres) in.
 5. Controleer uw bestelling.
 6. Kies de door u gewenste betaalmethode.
 7. Klik op bestelling bevestigen.
 8. Zo spoedig mogelijk zal uw product bij u thuisbezorgd worden.

U kunt veilig met de volgende methoden betalen:

 •  iDeal

Via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank kunt u eenvoudig en snel betalen. Aan deze betaalmethode zijn geen extra kosten verbonden. 

 • Creditcard 

Bij ons kunt u met uw creditcard betalen. Wij bieden de mogelijkheid voor Visa, debet card Maestro, MasterCard en American Express.

 • MisterCash 
  Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash.

Aan deze betaalmethoden zijn geen kosten verbonden. Met behulp van een Belgische betaalkaart kan de betaling via Bancontact en Mister Cash direct in gang worden gezet.

 • AfterPay

  Achteraf betalen met Digitale Factuur (Nederland)

  AfterPay voert voor Handdoeken-discounter.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om de bestelling te betalen. U kunt bij Handdoeken-discounter.nl met een digitale factuur tot een bedrag van € 750,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van € 1500,-. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met een digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met een acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar het consumentendeel van de AfterPay website. Bij alle Afterpay betalingen brengen wij per bestelling € 0,99 betaalkosten in rekening.

 • Achteraf betalen met Digitale Factuur (België)

  AfterPay voert voor Handdoeken-discounter.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om de bestelling te betalen. U kunt bij Handdoeken-discounter.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 300,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 500,-. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met een digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. Bij alle Afterpay betalingen brengen wij per bestelling € 0,99
  betaalkosten in rekening.
 • Klarna achteraf betalen
  Klarna voert voor Handdoeken-Discounter.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Klarna. Met deKlarna App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Klarna kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren.Klarna houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voertKlarna een gegevenscontrole uit.Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling metKlarna niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Klarna. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Klarna.