• Lorem ipsum

Handdoeken 550 gr/m2

Ben je op zoek naar een handdoek van 550 gr/m2? Dan heb je de juiste pagina gevonden. Bij Handdoeken Discounter verkopen we verschillende handdoeken van 550 gr/m2; ideaal als je houdt van een zware handdoek! In ons assortiment spot je allerlei topmerken. Twijfel niet: als je voor meer dan € 70,- bestelt, profiteer je van gratis verzending. Wij zorgen bovendien voor snelle verzending!

Geen producten gevonden...
  • De allerlaagste prijs voor duizenden producten
  • Grootste assortiment in Nederland en België
  • Outlet met extra hoge kortingen
  • Snelle levering + gratis verzending vanaf €35,00

handdoeken 550 gr/m2 bij Handdoeken Discounter

Vind jij het ook zo fijn om een zware, kwalitatieve handdoek te gebruiken? Zo’n dikke handdoek, waarvan je weet dat die niet versleten is na enkele wasjes? Wij ook! Daarom vind je in ons assortiment heerlijk dikke handdoeken van 550 gr/m2. 

Je spot handdoeken van 550 gr/m2 van topmerken, zoals Walra, The one en Byrklund. Neem snel een kijkje in ons assortiment!

Ons assortiment handdoeken van 550 gr/m2

Bij Handdoeken Discounter verkopen we handdoeken van 550 gr/m2 in verschillende leuke kleuren. Zo kun jij kwalitatieve handdoeken in huis halen die je kunt gebruiken om te douchen, maar evengoed kunt meenemen naar de sauna of in je gymtas kunt bewaren. Met de handdoeken van 550 gr/m2 weet je dat je altijd een handdoek bij de hand hebt die heerlijk dik en super absorberend is. 

Service van Handdoeken Discounter

Wist je dat als je vóór 15.00 uur bestelt bij Handdoeken Discounter, je je bestelling snel in huis hebt? Vaak is dit zelfs de volgende werkdag! En als je voor meer dan € 70,- bestelt, profiteer je bovendien ook van gratis verzending. Handig, toch?

Wil je meer weten over onze handdoeken van 550 gr/m2? Neem dan contact met ons op. We zijn vijf dagen per week bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur op het nummer 085-4890211. We helpen je graag! Je kunt ook mailen naar [email protected]. Vermeld in je e-mail het ordernummer de naam van het product zodat we zo snel mogelijk op je e-mail kunnen antwoorden. We proberen altijd binnen 24 uur een reactie te geven op je e-mail.