• Lorem ipsum

Handdoeken

Ben jij op zoek naar nieuwe handdoeken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van een heerlijke zachte handdoek waarmee je je perfect kunt afdrogen na het douchen of die je gemakkelijk meeneemt naar het strand of op vakantie. De handdoeken in ons uitgebreide assortiment zijn speciaal geselecteerd op hun prijs kwaliteitverhouding. Wat inhoudt dat je bij ons verzekerd bent van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Neem dus snel een kijkje in ons assortiment en kies een mooie handdoek uit die past bij jouw wensen, budget en de rest van je interieur.

Geen producten gevonden...
  • De allerlaagste prijs voor duizenden producten
  • Grootste assortiment in Nederland en België
  • Outlet met extra hoge kortingen
  • Snelle levering + gratis verzending vanaf €35,00

Zo kies je nieuwe handdoeken uit

Wanneer je nieuwe handdoeken gaat kopen, dan zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten. Zo zijn handdoeken bijvoorbeeld beschikbaar in verschillende kwaliteiten. De kwaliteit van een handdoek wordt uitgedrukt in grammen per vierkante meter stof. Hierbij geldt dat hoe zwaarder de stof is, hoe beter de kwaliteit van de handdoek. In ons assortiment vind je handdoeken met een grammage van minimaal 450 gram en maximaal 675 gram terug. Dit betekent dat al onze handdoeken van uitstekende kwaliteit zijn.

Het juiste formaat handdoek

Een ander belangrijk aspect is het formaat van de handdoek. Idealiter stem je het formaat af op het gebruik van de handdoek. Kleinere ‘handdoekjes’ zoals washandjes (15x20 centimeter) en gastendoekjes (30x50 centimer) worden heel specifiek gebruikt voor het wassen van het lichaam en voor het afdrogen van de handen. De grotere formaten zoals 50x100 centimeter en 70x140 centimeter worden gebruikt voor het afdrogen van het lichaam. Over het algemeen geldt dat als je de handdoek graag om je lichaam wilt slaan of als je tijdens het aankleden op een handdoek wilt staan, dat je dan voor een groter formaat kiest.

Handdoeken in verschillende kleuren en designs

Naast de kwaliteit van de stof en het formaat van de handdoek, vinden veel mensen ook de kleur en/of het design van hun handdoek belangrijk. Zo is het bijvoorbeeld gebruikelijk om nieuwe handdoeken af te stemmen op de rest van de kleuren in de badkamer. Maar bij een strandlaken is het bijvoorbeeld ook goed mogelijk om de kleur van de handdoek af te stemmen op de kleur van de zwembroek of bikini. Bij ons heb je keuze uit talloze kleuren zoals bijvoorbeeld zwart, wit, blauw, taupe, groen en rood.

Voordelige handdoeken van hotelkwaliteit

Nu je weet hoe je gemakkelijk nieuwe handdoeken kunt uitkiezen, wil je natuurlijk wel een goede deal te scoren. Daarvoor zit je bij ons helemaal goed. Bij Handdoeken Discounter vind je namelijk handdoeken van topmerken als Byrklund, Walra en The One Towelling in het assortiment en stuk voor stuk voor een superscherpe prijs. Onze handdoeken zijn van ‘hotelkwaliteit’, wat betekent dat ze net zo zacht zijn als de handdoeken die in sterrenhotels gebruikt worden. Wanneer je onze tips voor het wassen en opbergen van je nieuwe handdoeken bovendien in acht neemt, dan zal je jarenlang plezier van je aankoop hebben.

Nieuwe handdoeken van Handdoeken Discounter

Handdoeken Discounter staat niet alleen bekend om de beste prijs kwaliteitverhouding, maar ook om uitstekende service. Dit houdt in dat je ons altijd kunt bellen of mailen met een vraag over ons assortiment of een vraag over een bestelling. We helpen je dan zo snel als mogelijk verder. Daarnaast doen wij er als vanzelfsprekend alles aan om ervoor te zorgen dat je jouw bestelling zo snel mogelijk ontvangt en bestel je voor meer dan 70 euro in onze webshop, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.