• Lorem ipsum

Handdoeken evolueren, ze gaan met de mode mee en ze worden alsmaar beter in kwaliteit. Wij gingen voor jou op zoek naar de trends voor 2021. Wij stelden onze top 5 van de beste handdoeken voor 2021 samen. Welke kies jij? Laat je inspireren!

1: HANDDOEK - 50X100 CM - ZWART - SET VAN 6 
Deze handdoekenset bestaat uit 6 zwarte handdoeken van middelmatige grootte. De afmetingen 50 x 100 cm zijn ideaal om mee te nemen in je sportzak. De zwarte kleur past bij elk interieur van hedendaagse badkamers. Deze set handdoeken is gemaakt van 100% katoen. Ze zijn van zeer goede kwaliteit en het zijn heerlijk zachte handdoeken. Door de unieke weeftechniek zijn ze sterk absorberend. De boord van de handdoeken geven een luxe cachet en zorgen ervoor dat de handdoeken mooi in vorm blijven. De lus aan de handdoek laat je toe om de handdoek netjes op te hangen. Zo slingert hij nooit rond op de grond of op je badkamermeubels. Kort gezegd: deze set handdoeken voldoen aan alle hedendaagse normen waaraan handdoeken moeten voldoen.

2: HANDDOEK - TURQUOISE - 50X100 CM - SET VAN 5
Turquoise, dé kleur van de mediterrane zee, geeft aan deze set handdoeken een unieke uitstraling. Ze zijn van 100% katoen gemaakt, zeer zacht en zeer goed absorberend. De afmetingen 50 x 100 cm zijn ideaal voor in je badkamer of om mee te nemen naar de fitness of sportclub. Als je geen fan bent van verschillende kleuren, dan is deze set wel ideaal! Je combineert deze opvallende tint met je turquoise badjas, badmat of andere accessoires in je badkamer. De uitstekende kwaliteit zorgt ervoor dat je handdoeken slijtvast, kleurvast en vormvast blijven. Zo heb je altijd het gevoel dat je een nieuwe handdoek gebruikt. Het zijn daarnaast ook nog eens lichtgewichten. Elke handdoek weegt slechts 450 gram. De aankoop van een set garandeert jou ook dat je je handdoeken makkelijk kunt stapelen. Ze ogen altijd mooi op een open rek. De boord van de handdoek geeft een extra stijlvol cachet aan je turquoise handdoeken. Het zijn handdoeken van goede kwaliteit, zijn heerlijk zacht, ze ogen goed en ze blijven hun oorspronkelijke uitstraling behouden. Meer kun je niet verwachten van handdoeken, toch?

3: BADLAKEN - 70X140 CM - ZWART - SET VAN 3
Een badlaken van 70 x 140 cm is ideaal voor je badkamer. Ze zijn ideaal om je mee af te drogen en nog eventjes na te genieten. Deze zwarte badlakens kun je ook zeer makkelijk meenemen naar de sportschool. Deze handdoekenset bestaat uit 3 badlakens van zeer goede kwaliteit. Ze zijn gemaakt van 100% katoen, voelen heerlijk zacht aan en zijn zeer goed absorberend. Zwart oogt stoer, maar kan met heel wat kleuren gecombineerd worden. Denk bijvoorbeeld aan strakke witte muren van je badkamer. Of denk aan grijs betonlook en marmer. Ook felle kleuren zoals rood, blauw en geel of anderzijds zachte kleuren zoals roze, lichtblauw en lichtgroen, gaan uitstekend met zwart. Zijn verschillende kleuren en formaten van badhanddoeken niet aan jou besteed? Dan is deze set badlakens perfect voor jou. Deze badlakens zijn namelijk makkelijk op te vouwen. Je hoeft ze niet eens in de kast weg te bergen. Je stapelt ze op een rek of je hangt ze met het lusje aan een handdoekenrek en ze ogen zeer mooi! Deze zwarte badlakens maken gewoon deel uit van je interieur! Combineer ze met andere zwarte badkameraccessoires en je badkamer krijgt onmiddellijk een boost!

4: HANDDOEK - DENIM - 50X100 CM - SET VAN 5 
Deze set van 5 denim handdoeken oogt jong en hip. Denim is heel erg in, waarom zou je het dan ook niet voor je handdoeken kiezen? De afmetingen 50 x 100 cm zijn ideaal om je in je badkamer mee af te drogen of te gebruiken tijdens of na het sporten. De handdoeken zijn voorzien van een lusje zodat ze makkelijk kunnen opgehangen worden. Wil jij ze liever op een rek leggen? Het kan perfect! Dit is nu eenmaal een voordeel van een set van dezelfde handdoeken, je vouwt ze snel en makkelijk en je stapelt ze mooi op. Zo maken ze deel uit van je badkamerinrichting. Deze handdoeken zijn van 100% katoen, ze drogen makkelijk af en voelen zeer zacht aan. Ze zijn daarbij ook slijt-, kleur- en vormvast. Zelfs na veelvuldig gebruik voelen ze nog altijd aan als een nieuwe handdoek. De handdoeken zijn ontworpen met een luxe boord. Deze geeft aan de handdoek extra stevigheid en oogt zeer stijlvol. Met een set van 5 handdoeken heb je meteen alles in huis wat badhanddoeken betreft!

5: HANDDOEK - ANTRACIET - 50X100 CM - SET VAN 5 
Handdoeken kun je nooit genoeg in huis hebben. Een set van 5 handdoeken van 50 x 100 cm is dan ook geen overbodige luxe. Handdoeken als deze maken het leven aangenaam en je neemt een bad, je gaat onder de douche of je gaat sporten in stijl. De kleur antraciet is hedendaags, hip en tegelijk stoer. Antraciet gaat perfect bij kleuren zoals grijs, betonlook, wit en zwart, maar ook bij fellere kleuren zoals roze en blauw. Of heb je in je badkamer naturel hout, natuursteen, stoere baksteen of marmer? Ook hierbij gaat deze bijzondere kleur zeer goed. Als je niet van verschillende kleuren handdoeken houdt, is deze set ideaal voor jou. De handdoeken zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van 100% katoen. Doordat ze op een speciale manier geweven zijn, zijn het zeer zachte handdoeken en ze zijn erg absorberend. Ze zijn slijtvast, vormvast en kleurvast. Ook na vele wasbeurten voelen ze nog altijd aan als een nieuwe handdoek. Deze antraciet handdoeken zijn afgewerkt met een luxe boord, welke zorgt voor extra stevigheid en een chique uitstraling. En dankzij het lusje kun je je handdoeken ophangen zodat ze niet telkens op de grond of in je bad terechtkomen. Anderzijds kun je ze mooi opstapelen en stijlvol op een open rek leggen. Zo heb je een mooi decoratief element in je badkamer en heb je altijd je handdoeken snel bij de hand.