• Lorem ipsum

Witte washandjes

De dag begin je het lekkerst wanneer je een frisse washand over je gezicht hebt gehaald. Een washand is ook fijn om je kind schoon te maken na het eten van een flink bord pasta of wanneer de tandpasta over het hele gezicht zit. Washandjes zijn dus ideaal om jezelf of je kinderen mee schoon te maken. 

Geen producten gevonden...
  • De allerlaagste prijs voor duizenden producten
  • Grootste assortiment in Nederland en België
  • Outlet met extra hoge kortingen
  • Snelle levering + gratis verzending vanaf €35,00

Natuurlijk is het wel belangrijk dat de washandjes qua kleur bij de rest van je badtextiel passen, bij ons vind je daarom nog veel meer soorten textiel zoals:

 

Als ons badtextiel is even voordelig geprijsd waardoor het leuk is om je gehele badtextiel in dezelfde kleur te bestellen. Het geeft namelijk rust in de badkamer wanneer je voor alles dezelfde kleur gebruikt. Daarnaast ziet het er ook erg verzorgd uit.

Witte washandjes voordelig bestellen

 Bij ons vind je hotelkwaliteit washandjes tegen scherpe prijzen. Wij vinden het belangrijk dat een goede kwaliteit badtextiel voor iedereen toegankelijk is. Je kunt bij ons je washandjes per 2, 5 of 10 stuks aanschaffen zodat je gelijk voor de hele familie voldoende washandjes in huis hebt. 

Bestelling boven de €70,- worden door ons gratis verzonden. Bestellingen worden zowel verzonden naar Nederland als naar België. Wanneer je je bestelling witte washandjes voor 15:00 uur plaatst, heb je ze morgen al in huis!

 

Meer weten over ons badtextiel

 Heb je vragen over een product of over je bestelling? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn vijf dagen per week van 09:00 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar op het nummer: 085-4890211. 

Wanneer je geen haast hebt met je vragen, is het ook mogelijk om ons een e-mail te sturen. Vermeld in je e-mail wel duidelijk om welk product het gaat, of noem het ordernummer. Je kunt je vragen sturen naar: [email protected].