• Lorem ipsum

Rode washandjes

Washandjes mogen niet ontbreken in de badkamer, ze zijn vrijwel onmisbaar in elk huishouden. We gebruiken ze niet alleen om ons mee te wassen, vaak poetsen we de snoeten van onze kinderen of halen we vlekjes uit onze kleding. 

Geen producten gevonden...
  • De allerlaagste prijs voor duizenden producten
  • Grootste assortiment in Nederland en België
  • Outlet met extra hoge kortingen
  • Snelle levering + gratis verzending vanaf €35,00

Naast washandjes in de kleur rood hebben we nog veel meer badtextiel in de kleur rood. Hierdoor kun je eenvoudig heel je badkamer voorzien van het badtextiel in dezelfde kleur. Denk bijvoorbeeld aan:

 

 

Bij de Handdoeken discounter vind je allerlei verschillende soorten badtextiel tegen betaalbare prijzen. Al onze producten zijn van een hoogwaardige kwaliteit, zodat je lang plezier kunt beleven aan onze washandjes in de kleur rood.

 

Rode washandjes online bestellen

Je rode washandjes bestel je snel en veilig online bij de Handdoeken discounter. Wanneer je vandaag voor 15:00 uur je bestelling plaatst in onze webshop, dan zorgen wij ervoor dat jij ze de volgende dag al in huis hebt.

Bestellingen boven de €70,- worden gratis verzonden. Dus kijk vooral of je voldoende badtextiel in huis hebt. Misschien kun je nog een paar baddoeken of douchelakens gebruiken! Wij verzenden onze bestellingen zowel naar Nederland als naar België. 

Vragen of opmerkingen

Heb je een vraag over de rode washandjes of heb je een vraag over je bestelling? Dan kun je telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn vijf dagen per week van 09:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar op het nummer: 085-489021. 

Het is ook mogelijk om je vragen te e-mailen naar: [email protected]. Zorg ervoor dat je zo duidelijk mogelijk omschrijft om welke order en welk product het gaat. Door het ordernummer en de productnaam te vermelden kunnen wij sneller antwoord geven op je vragen. We proberen altijd binnen 24 uur een reactie te geven op je e-mail.