• Lorem ipsum

Grijze washandjes

’s Ochtends begin je de dag het liefst met een frisse washand over je gezicht te halen. Maar het is natuurlijk ook fijn om ’s avonds je make-up te verwijderen met een washand. Een washand is eigenlijk je ideale vriend in de badkamer, je kunt er eenvoudig je lichaam mee reinigen. 

Geen producten gevonden...
  • De allerlaagste prijs voor duizenden producten
  • Grootste assortiment in Nederland en België
  • Outlet met extra hoge kortingen
  • Snelle levering + gratis verzending vanaf €35,00

Als je washandjes in huis haalt, wil je natuurlijk het liefst dat ze allemaal passen bij de rest van je badtextiel. Daarom vind je bij ons niet alleen grijze washandjes maar ook ander badtextiel zoals:

 

 

Bij de Handdoeken discounter vind je allerlei verschillende badtextiel tegen een aantrekkelijke prijs. Wij verkopen hoogwaardige kwaliteit badtextiel tegen scherpe prijzen. Wij vinden namelijk dat iedereen moet kunnen genieten van een fijne handdoek of washand. 

Daarnaast is het hierdoor eenvoudiger om je badkamer te voorzien van badtextiel in dezelfde kleur. Het geeft rust wanneer je in de badkamer gebruik maakt van één kleur voor je handdoeken, washandjes en douchelakens.

Je grijze washandjes snel in huis

Heb je je keuze gemaakt? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk kunnen genieten van onze fijne washandjes. Wanneer je vandaag voor 15:00 uur je bestelling plaatst, heb je hem de volgende dag al in huis. Kijk gelijk of je nog andere bijpassende producten vindt.

Wanneer je namelijk voor €70,- of meer bestelt, verzenden wij je bestelling gratis. Wij verzenden onze producten zowel naar Nederland als naar België.

Vragen over de washandjes

Wil je graag contact opnemen met de klantenservice omdat je vragen hebt over je bestelling of over één van onze producten? Dan kun je ons vijf dagen per week van 09:00 uur tot 17:00 uur bereiken op het nummer: 085-4890211. 

Je kunt je vraag uiteraard ook e-mailen naar: [email protected] We vragen je dan wel om duidelijk te vermelden om welke order en/of product je vraag gaat. Hierdoor is het voor ons eenvoudiger om goed te antwoorden op je e-mail. We trachten altijd binnen 24 uur te reageren op e-mails.