• Lorem ipsum
Toon:
The One Towelling  Washandje - Classic - Rood
Washandje - Classic - Rood
€3,95€0,95
The One Towelling  Washandje - Classic - Mint
Washandje - Classic - Mint
€3,95€0,95
The One Towelling  Washandje - Classic - Navy blauw
Washandje - Classic - Navy blauw
€3,95€0,95
The One Towelling  Washandje - Classic - Terra
Washandje - Classic - Terra
€3,95€0,95
The One Towelling  Washandje - Classic - Zalm roze
Washandje - Classic - Zalm roze
€3,95€0,95
The One Towelling  Washandje - Classic - Burgundy
Washandje - Classic - Burgundy
€3,95€0,95
The One Towelling  Washandje - Classic - Petrol
Washandje - Classic - Petrol
€3,95€0,95
The One Towelling  Washandje - Classic - Wit
Washandje - Classic - Wit
€3,95€0,95
The One Towelling  Washandje - Classic - Beige
Washandje - Classic - Beige
€3,95€0,95
Toon:

 

Washandjes kopen in verschillende kleuren voor de beste prijs

 
Het is heerlijk om je dag te beginnen met een frisse washand over je gezicht. Je kunt niet zonder een washand in de badkamer. Met een washandje kun je snel al het vuil van je lichaam wassen, je kunt beter shower gel verdelen én het is ideaal om even op te frissen. Wij bieden washandjes in allerlei soorten kleuren aan.

 

De washandjes hebben een afmeting van 16 bij 21 cm, hierdoor is het de ideale maat om te gebruiken. Je kunt bij de Handdoeken Discounter de washandjes kopen in setjes van 2, 5 of 10 stuks. Onze washandjes zijn allemaal van een hoogwaardige kwaliteit waardoor ze goed passen bij een paar handdoeken of badlakens. Dankzij de vrolijke kleuren krijgt je badkamer gelijk een boost! 

 

Washandjes snel in huis

 

Wil je graag je badtextiel vernieuwen? Dan ben je bij de handdoeken discounter aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis om jouw badkamer te voorzien van mooie luxe baddoeken, gastendoekjes, washandjes en douchelakens

 

We hebben badtextiel in allerlei verschillende kleuren en maten, allemaal van een hoogwaardige kwaliteit en voor een fijne prijs. Wanneer je vandaag voor 22:00 uur je bestelling plaatst, heb je de volgende dag de bestelling in huis. 

 

Onze producten worden zowel naar Nederland als naar België verzonden. Bestellingen met een bestelbedrag boven de €75,- worden gratis verzonden.

 

 

Badtextiel bij de Handdoeken discounter

 

Wil je meer weten over onze washandjes? Of heb je opmerkingen over onze washandjes? Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. We zijn vijf dagen per week bereikbaar van 10:00 uur tot 17:00 uur. We zijn bereikbaar op het nummer: 085-4890211. 

 

Je kunt je vragen ook mailen naar klantenservice@handdoeken-discounter.nl. Vermeld in je e-mail het ordernummer de naam van het product zodat we zo snel mogelijk op je e-mail kunnen antwoorden. We proberen altijd binnen 24 uur een reactie te geven op je e-mail. 

 

Lees meer