• Lorem ipsum

Grote luxe witte handdoeken van hotelkwaliteit

Het is een heerlijk gevoel om je douche of bad uit te komen en dan een heerlijke handdoek om te slaan. Uiteraard niet zo’n handdoek die net iets te klein is maar een grote luxe handdoek van een hotelkwaliteit. Bij ons voelen niet alleen de handdoeken zacht aan, ze zijn ook nog eens zacht geprijsd. 

Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen kan genieten van een hoogwaardige kwaliteit badtextiel. Je vindt bij ons al een handdoek van heerlijke handdoek van 50x100 cm vanaf €6,95. 

Toon:
Toon:
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zie levertijd
  • Snelle levering in Nederland en België
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf €75,00

Witte handdoeken voor een voordelige prijs

Een witte handdoek is perfect voor in een badkamer. Het is een veilige kleur, het straalt frisheid uit en past bij vrijwel elke badkamer. Soms is het lastig om een kleur badtextiel uit te zoeken, er zijn immers zoveel kleuren. 

Bij de Handdoeken Discounter kun je niet alleen terecht voor je handdoeken maar ook voor je: washandjes, baddoeken, badmatten en gastendoekjes. Hierdoor is het heel eenvoudig om alles in dezelfde kleur in huis te halen.

Uiteraard delen we graag een paar tips om ervoor te zorgen dat je handdoeken langer meegaan. Ondanks de hoogwaardige kwaliteit is het belangrijk om goed op te letten hoe je de handdoeken wast:

  • Gebruik bijvoorbeeld geen wasverzachter, hierdoor zal de handdoek slechter water opnemen.
  • Strijken geeft hetzelfde effect, dus laat dat strijkijzer maar staan.
  • Was je handdoeken nooit tegelijk met je gewone was.
  • Rol de handdoeken op in plaats van ze te vouwen. 

Je bestelling snel in huis

Of je nu witte handdoeken of witte washandjes bestelt, wanneer je voor 15:00 uur je bestelling plaatst, heb je ze morgen al in huis! Bestellingen boven de €75,- worden gratis verzonden naar zowel Nederland als België. We verzenden je bestelling zo snel en zo veilig mogelijk. 

Wanneer je vragen hebt over je bestelling of over een product, kun je deze mailen naar: [email protected]. Vermeld wel duidelijk je ordernummer en productnaam zodat we zo snel mogelijk een antwoord kunnen geven op je vraag. Mocht je meer haast hebben, dan kun je ons ook vijf dagen per week telefonisch bereiken van 10:00 uur tot 17:00 uur op het nummer 085-4890211.Lees meer