• Lorem ipsum

Grijze handdoeken van hotelkwaliteit voor een fijn prijsje

Heb je een grijze badkamer of wil je juist je badkamer aankleden met grijs badtextiel? Dan ben je bij de Handdoeken discounter aan het juiste adres. Wij hebben allerlei soorten badtextiel in huis in de kleur grijs. 

Wij vinden het belangrijk dat je nooit te veel betaalt voor een goede kwaliteit douchelakens. Daarom vind je bij ons alleen maar douchelakens tegen aantrekkelijke prijzen. 

Toon:
Toon:
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zie levertijd
  • Snelle levering in Nederland en België
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf €75,00

Douchelakens in de kleur grijs

Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer. Er zijn veel verschillende soorten handdoeken, baddoeken en douchelakens. Douchelakens zijn een groot formaat badhanddoeken. 

In onze webshop vind je twee verschillende formaten douchelakens. Het kleine formaat is 70 x 140 cm en het grotere formaat is 100 x 180 cm. Hierdoor zijn onze douchelakens in de kleur grijs een heerlijk formaat om, om je heen te slaan na het douchen of badderen. 

Je hoeft ze natuurlijk niet alleen te gebruiken in je badkamer. Veel mensen nemen ze ook mee naar het strand of de sauna. Naast grijze douchelakens vind je nog veel meer items in de kleur grijs, denk hierbij aan:

 

Bestellingen boven de €75,- worden gratis verzonden. Kijk dus vooral of je al het badtextiel wat je nodig hebt, in huis hebt. Het is natuurlijk mooi meegenomen als je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Je grijze douchelakens online bestellen

 

Het bestellen van je grijze douchelakens gaat snel en veilig via onze webshop. Bij ons hoef je nooit lang te wachten op je grijze douchelakens. Als je ze vandaag voor 15:00 uur bestelt, dan heb je ze de volgende dag al in huis. Wij verzenden onze douchelakens in de kleur grijs zowel naar Nederland als naar België.

Heb je vragen over onze douchelakens of wil je meer informatie over je bestelling? Wij zijn vijf dagen per week van 10:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar op het nummer: 085-4890211. Je kunt je vragen ook e-mailen naar: [email protected]nddoeken-discounter.nl

Zorg ervoor dat je in deze e-mail duidelijk je ordernummer of de productnaam vermeldt. Hierdoor kunnen wij eenvoudiger op je e-mail reageren. Wij proberen binnen 24 uur een reactie te geven op je e-mail. Lees meer