• Lorem ipsum

Groene douchelakens

Wil je graag snel je douchelakens in de kleur groen in huis hebben? Bestel ze dan online bij de Handdoeken Discounter. Als je vandaag voor 15:00 uur je bestelling plaatst, dan heb je ze de volgende dag al in huis. Bestellingen boven de €70,- worden gratis verzonden. Wij verzenden onze douchelakens in de kleur groen zowel naar Nederland als naar België.

Geen producten gevonden...
  • De allerlaagste prijs voor duizenden producten
  • Grootste assortiment in Nederland en België
  • Outlet met extra hoge kortingen
  • Snelle levering + gratis verzending vanaf €35,00

Douchelakens, handdoeken, badlakens , wat is het verschil?

Veel mensen raken het spoor een beetje bijster, want wat maakt een douchelaken weer anders dan een handdoek of een badlaken. 

Een douchelaken in onze webshop heeft een formaat van 70 x 140 cm het grotere formaat is 100 x 180 cm. Hierdoor zijn onze douchelakens heerlijk om, om je heen te slaan. 

Groene douchelakens worden niet alleen gebruikt in de badkamer, veel mensen nemen ze ook mee naar de sauna en het strand. Ze zijn super absorberend waardoor je snel afgedroogd bent en je weer verder kunt. Naast groene douchelakens vind je nog veel meer badtextiel items in de kleur groen, hierdoor kun je de set compleet maken.

 

 

Vragen over onze groene douchelakens

Wil je graag meer te weten komen over onze douchelakens in de kleur groen of heb je vragen over je bestelling? Dan kun je deze uiteraard aan ons stellen. Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar als via e-mail. We zijn vijf dagen per week van 10:00 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar op het nummer 085-4890211. 

Wil je liever je vragen via de e-mail stellen, dan kan dat! Mail ze naar: [email protected]

Vermeld in je e-mail duidelijk om welke producten of welk ordernummer je vragen gaan. Hierdoor kunnen wij eenvoudiger op je vragen antwoord geven en krijg je sneller een reactie terug. We proberen binnen 24 uur je e-mail te beantwoorden.