• Lorem ipsum

Badhanddoeken 70x140

70 bij 140 centimeter is een populair formaat voor een badhanddoek. Het is namelijk een formaat dat geschikt is voor de meeste personen en waarin je je perfect kunt wikkelen wanneer je de badkamer verlaat!

 Voor badtextiel zijn allereerst dichtheid, gewicht en afwerking essentiële selectiecriteria. Een goede dichtheid of grammage garandeert namelijk een hoog absorptievermogen. En dat zoeken we toch in eerste instantie voor ons badkamerlinnen?

Geen producten gevonden...
  • De allerlaagste prijs voor duizenden producten
  • Grootste assortiment in Nederland en België
  • Outlet met extra hoge kortingen
  • Snelle levering + gratis verzending vanaf €35,00

Daarnaast horen wij van onze klanten dat zij de zachtheid van badhanddoeken belangrijk vinden en dat duurzaamheid ook de nodige aandacht krijgt. Maar let ook zeker op het formaat handdoek dat je koopt. Want de maat moet niet alleen passen bij de manier waarop je jouw handdoeken gebruikt, maar ook bij jou en je lichaam. Wil jij nieuwe badhanddoeken in het formaat 70x140 kopen, van goede kwaliteit en tegen een betaalbare prijs? Dan vind je op deze pagina al onze voordelige handdoeken in dit heerlijke grote formaat. Ons assortiment badhanddoeken 70x140


De kwaliteit van katoen hangt af van de natuurlijke vezels die het bevat. Deze vezels geven je handdoek hun zachtheid. Hoe langer de vezels, hoe resistenter en zijdeachtiger het garen. In het formaat 70x140 hebben we onder andere de volgende katoensoorten in ons assortiment:- Biologisch katoen: een katoen zonder pesticiden of enig chemisch product. Een perfecte keuze voor baby's en mensen die gevoelig zijn voor allergieën.- Egyptisch katoen: in tegenstelling tot wat men zou denken, wordt het Egyptische katoen niet langer in Egypte geproduceerd, maar kan het ook in andere landen worden verbouwd met inachtneming van de zeer nauwkeurige normen. De vezel is langer dan gemiddeld, waardoor het een zeer gewaardeerd en kostbaar katoen is: pure zachtheid in je handen. Het wordt beschouwd als de zachtste katoensoort ter wereld. Het voordeel van Egyptisch katoen is de grootte in vergelijking met andere materialen. De vezel opent zich na het wassen om je na verloop van tijd meer zachtheid te bieden.- Gekaard katoen: een eenvoudige katoenen afwerking die bestaat uit het verwijderen van onzuiverheden en het ontwarren van de vezel. Minder verwerkt, gekaard katoen is daarom minder duur dan zijn soortgenoten, maar van een behoorlijk merkbare kwaliteit en absorptie.- Gekamd katoen: het is een afwerking die kan worden gedaan na het kaarden, waarbij alleen de langste vezels behouden blijven. Gekamd katoen biedt een zeer interessante kwaliteit badstof en wordt was na was veel resistenter.- Honingraat katoen: over het algemeen zijn honingraatdoeken minder absorberend, maar ze hebben het voordeel dat ze lichter en minder volumineus zijn, waardoor je ze gemakkelijk op kunt bergen. Ze profiteren ook van een meer chique en verfijnde uitstraling.Goedkope badhanddoeken van 70 bij 140 centimeter

Onze badkamerhanddoeken in het formaat 70x140 worden vanwege hun hoge kwaliteit beschouwd als luxeartikelen die ook geschikt zijn voor gebruik in spa's en luxe hotels. Laat je fantasie de vrije loop en verken de verschillende tinten in ons assortiment, om zo een levendige badkamersfeer te creëren met badhanddoeken die de wasmachine- en drogertest kunnen doorstaan zonder hun kleur en zachtheid te verliezen. De texturen en kleuren van onze badhanddoeken zijn klassiek, geschikt voor wie op zoek is naar een verfijnd badkamerlinnenpakket zonder in te boeten aan gemak. Extra voordelig nieuwe badhanddoeken aanschaffen? Kies dan voor een van onze sets van drie of vijf handdoeken. Je profiteert dan van dezelfde uitstekende kwaliteit, maar dan voor een prijs die nog voordeliger is. De luxe uitstraling en extra stevigheid maken onze badlakens tot een voordelige aankoop waar je absoluut geen spijt van krijgt!