• Lorem ipsum
Toon:
Toon:

Baddoeken zijn vaak een flinke investering, vooral omdat je er graag voldoende in huis wilt hebben. Je wilt immers niet de douche uitstappen en er vervolgens achter komen dat er geen baddoek meer in de kast ligt. Wanneer je een roze badkamer hebt is het fijn om baddoeken in de kleur roze in huis te hebben. 

Door al het badtextiel in dezelfde kleur aan te schaffen, geeft dit rust en ziet het er verzorgd uit. Normaal gesproken zit hier een grote investering aan vast, bij de Handdoeken Discounter ben je veel voordeliger uit. Naast de roze baddoeken hebben we namelijk nog meer badtextiel in de kleur roze, namelijk:

 

 

Onze baddoeken zijn in verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar. Hierdoor is er voor ieder badkamer wel een passende baddoek te vinden. De handdoeken discounter biedt fijne grote baddoeken tegen betaalbare prijzen aan. Er is namelijk niets lekkerder dan de douche uitstappen en een fijne baddoek om je heen te slaan.

Roze baddoeken online bestellen

Het online bestellen van je roze baddoeken gaat snel, veilig en eenvoudig online via onze webshop. Wanneer je namelijk je roze baddoeken gevonden hebt, wil je ze natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebt. Zorg ervoor dat je voor 15:00 uur je bestelling plaatst, dan zorgen wij ervoor dat je morgen al je roze baddoeken in huis hebt.

Bestellingen boven de €75,- worden door ons gratis verzonden. We verzenden onze roze baddoeken zowel naar Nederland als naar België.

Vragen over de roze baddoeken

Wil je graag meer te weten komen over onze baddoeken? Of heb je vragen over je online bestelling? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice is vijf dagen per week bereikbaar van 10:00 uur tot 17:00 uur op het nummer 085-489021. 

Je kunt uiteraard ook een e-mail sturen naar: [email protected]. Vermeld in je e-mail duidelijk het ordernummer en/of de productnaam hierdoor is het voor ons eenvoudiger om op je e-mail te reageren. We trachten binnen 24 uur een reactie te geven op je e-mail.

Indien je vraag betrekking heeft op een product dan verzoeken we je het ordernummer en de titel van het product te vermelden. We streven ernaar om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Lees meer