• Op werkdagen vóór 22:00 besteld = morgen in huis!

Badtextiel

De mooiste handdoekensets en de meest luxe badjassen. Fraaie handdoeken en zachte washandjes. Fleurige hamamdoeken en lekkere warme badmatten. Bekijk nu ons super aanbod badkamertextiel.

Luxe maar goedkope handdoeken

Handdoeken Discounter biedt topkwaliteit handdoeken voor een lage prijs. Gun jezelf een mooie handdoekenset en kies het badtextiel dat helemaal bij jou past!

Dames en heren badjassen

Even relaxen in die lekkere zachte badjas. Handdoeken Discounter heeft luxe en toch niet te dure badjassen voor dames badjassen en heren badjassen.

Walra handdoeken: topmerk

Wie topkwaliteit handdoeken zoekt, komt vaak uit bij Walra. Dit merk is al jaren toonaangevend in badhanddoeken. Handdoeken Discounter biedt een uitgebreid assortiment Walra handdoeken.

Badhanddoeken met bijpassende washandjes

Het maakt je badkamer helemaal af: washandjes die passen bij je handdoeken. Dezelfde kleur en stof, even zacht en verzorgd. Los te koop of in een handdoeken-washandjes set.

De hamamdoek als modern badlaken

Steeds vaker zien we hammam handdoeken gewoon in de badkamer. En terecht: deze van oorsprong Turkse sauna handdoek is superfijn voor thuis: licht, fleurig, en met een grote vochtopname. Bovendien droogt een hamamdoek snel.

Handdoek - Soft Cotton - Antraciet
6,95
Handdoek - Soft Cotton - Blauw
6,95
Baddoek - Soft Cotton - Antraciet
8,95
Handdoek - Soft Cotton - Roze
6,95
Douchelaken - Soft Cotton - Antraciet
12,95
Handdoek - Soft Cotton - Wit
6,95
Handdoek - Soft Cotton - Kiezel Grijs
6,95
Handdoek - Soft Cotton - Navy Blauw
6,95
Handdoek - Classic - Zwart
9,95 4,50
Handdoek - Deluxe - Terra
9,95
Handdoek - Classic - Petrol
9,95 4,50
Baddoek - Soft Cotton - Kiezel Grijs
8,95